Vannak az életben módfelett szomorú dolgok, ilyen például az, mikor George Clooney megnősül és mi, magyar nők szomorúan konstatáljuk, hogy ezáltal drasztikusan megzuhantak esélyeink a hollywoodi híresség elérését illetően.

George Clooney

George Clooney a gáláns szerelmes – foráss: klikk ide.

A mi jóképű George-unk ugyanis egy igencsak szép ügyvédnőt vett feleségül, pedig nem egy házasságpárti fazon, a hölgy mégis teljesen elcsavarta az őszbe hajló színész fejét és megtörtént a csoda: egybe keltek.

A hír hallatán a világ összes sajtósa azonnal az ékszert kezdte fotózni természetesen, ami nem más, mint egy mesés arany eljegyzési gyűrű egy 7 karátos gyémánttal, amit bagett csiszolással készítettek.

Mutatjuk:
George Clooney eljegyzési gyűrűje

Családbarát elmesélések alapján az ara nem lehetett felhőtlenül boldog, hiszen mikor Londonból repült az Egyesült Államokba, szépen megbírságolták a vámvizsgálatnál, hiszen egy ilyen kaliberű gyűrűt előzetesen jelenteni kell határátlépéskor, de ez elmaradt.
Attól persze nem félünk, hogy a tetemes összeget nem tudták kifizetni és úgy fest, ettől az incidenstől sem lankadt szerelmük.
A történethez hozzá tartozik, hogy ha olvasóink esetleg beleszerettek a gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűbe, ide kattintva szebbnél-szebb ékszerek közül válogathatnak, persze George-ról mindenkinek magának kell gondoskodnia… :-)