Néhány héttel ezelőtti házasság kötését követő, bora borai nászútjáról nemrégiben visszatért filmcsillag először mutatkozott a nyilvánosság előtt Los Angelesben.
Ennek apropójául legújabb filmjének bemutatója és promotálása szolgált.
A 46 esztendős színésznő lélegzetelállítóan mutatott a vörös szőnyegen, de a figyelem fókuszába a gyönyörű díva megjelenésén kívül az ujján viselt jegygyűrűje került.

Jennifer Aniston

Amint a fotósok vakuinak kereszttüzében pózolt Jennifer, az ujján meg-megcsillant a párjától kapott gyönyörű karikagyűrű, mely egy sárga arany gyűrű középen szikrázó gyémánt sorral.
Jennifer Aniston karikagyűrűjeJennifer egy egyszerű ám elegáns vonalvezetésű Roland Mouret overálban jelent meg a nyilvánosság előtt, nyugodtságot és boldogságot sugározva és persze ujján a gyönyörű ékszerrel.
A színész halvány rózsaszín manikűrben, egyszerű frizurával jelent meg a nyilvánosság előtt, mentesen mindenféle túlzástól, mely valljuk be, nem idegen a sztárok vörös szőnyeges megjelenésétől.

Jennifer férje Justin Theroux nem jelent meg az eseményen, így nem vonta el a figyelmet a káprázatos színésznő megjelenéséről.

A karikagyűrűn kívül érdemes megfigyelnünk Jennifer jobb kezén hordott két ujjas, gyémántokkal díszített, meglehetősen bevállalós ékszerét is… :-)

Jennifer Aniston karikagyűrűje

A forrásért klikk ide.