Mindig zavarba jövök ha megkérdezik: Na és, hogy kérték meg a kezed???
Az én leánykérésem nem a klasszikus módon történt, de ez az én hibám. Férjem akivel azóta kimondtuk a boldogító igent, már túl volt egy váláson amikor mi megismerkedtünk. Találkozásunk kicsit egyszerűnek mondható. Egy baráti házaspár gondolta úgy, hogy mi lehet, hogy egymásnak vagyunk teremtve.

Bemutattak minket egy kínos vacsora keretében és szép lassan elindult egy ismerkedés, udvarlás és aztán egy óriási szerelem lett belőle. 3 éve éltünk együtt a legnagyobb egyetértésben, amikor is adódott egy lehetőség, hogy a kis kuckonkat, mi így hívtuk mert összesen volt 26nm, szóval a kuckót egy nagyobbra cserélhetjük. Én rendes háziasszony módjára időben elkezdtem a dobozolást, napról napra gyűltek a dobozok, hihetetlen, hogy az ember mit képes felhalmozni még 26 nm is. Szóval már csak a fürdőszoba maradt hátra. Egy kedd reggel elhatároztam, hogy zuhanyzás után nekiállok összeszedni ami már nem kell, és kiválogatni mi az ami kellhet. Párom a zuhany alatt, én a maradék kb 1 nm-en pakolászok amikor is a tükrös szekrény tetején találtam egy dobozt.

Meztelen lánykérés

Nem sejtettem semmit, kb. egy cipősdoboz nagyságú mérete volt. Megkérdeztem a párom tud e róla valamit, hogy hogy került ide ez a doboz? Nagyon zavarba jött és azt mondta az az övé és a személyes dolgait tartja benne. Nekem gyanús lett, nem mintha nem bíztam volna benne, de annyira összezavarodva beszélt, hogy nem bírtam ki és megkérdeztem: – Ok személyes de mi az? Kivette a kezemből, hogy nem fontos erre én: Ha nem lenne fontos megmutatnád? – és nem is értem miért, de elkezdtem kirángatni a kezéből, még egy kicsit dulakodtunk is azon az 1 nm-en. Ő a kádban állva anyaszült meztelenül, én a köntösömben de alatta a páromhoz hasonlóan. Én nyertem de azért mert ő feladta. Kinyítottam a dobozt, na most kiderül a nagy titok gondolván… És ott találtam a legszebb tárgyat amit valaha az életemben láttam a jegyűrűmet.

AphroditeSlim no3 eljegyzési gyűrű

Aphrodité Slim no3 eljegyzési gyűrű – ezt az ékszert viselem azóta is…