Elsősorban egy csodálatos gyermek édesapja, másodsorban humorista. Évek óta a nevettetéssel foglalkozik, dolgozott az építőiparban is, de a színpadra született. Fa arc, gyilkos poénok és maximalizmus jellemzi. És hogy mit is gondol egy igazi humorista a komoly párkapcsolatról? http://dumaszinhaz.hu/fellepo/Szobacsi-Gergo

Szobácsi Gergő

Szobácsi Gergő – humorista

2010 óta foglalkozik komolyabban a rekeszizmok megmozgatásával. Nem tudni pontosan hány éves, mert egy évet beteg volt. Szerepelt a Comedy Centralon, valamint a Showder klubban is, alapvetően a Dumaszínház oszlopos tagja, ahol rendszeresen fellép vagy önálló estjein, vagy pedig Tóth Eduval.

1

1.
Emlékszel még az első szerelmedre?

Persze. Ma is együtt élünk J Én szerencsésnek mondhatom magam, mert 18 évesen egymásra találtunk és azóta is együtt vagyunk. Sajnos csak én öregszem. Én 31 lettem az elmúlt 13 évben, ő 18 maradt. Ez van…

2

2.
Milyen vagy, mikor igazán szeretsz valakit?

Olyan mint bármikor máskor, általában éhes, de van, hogy fáradt is vagyok. Viccet félretéve erre én nem tudom a választ. Ráadásul én olyan vagyok, aki nem igazán tudja kimutatni az érzéseit. Sem az nem igazán látszik rajtam kívülről, ha boldog vagyok, meg az ellenkezője sem. Szóval amit az elején írtam az igazából nem is vicc, olyan mint bármikor máskor.

3

3.
Van kedvenc romantikus filmed/könyved?

Nincs. Minden fórumon menekülök a romantikus tartalmaktól. Van egy elméletem miszerint a romantikus filmeket olyanan férfiak találták ki és írják, akiknek soha nem volt barátnője. Tehát igazából nem a nőknek szól, hanem bosszú azokkal a férfiakkal szemben, akik lenyúlták előlük a csajokat.

4

4.
Szerinted milyen egy igazán jó esküvő?

Mindenképpen rövid szertatással és minél kevesebb „vicces” játékkal. Idén nyáron voltam a gyermekkori barátom esküvőjén. 3 perc alatt lefutották a kötelező köröket és irány bulizni. Éjfélig egy budapesti bár teraszán hevert a város a lábunk előtt. Drum & Bass zene szólt és piadina volt a vacsora. Éjfél után a család hazament és aki még gondolta, az belevetette magát a fiatal párral az éjszakába. Mi is hasonlóan kötetlen esküvőt tervezünk, ha egyszer majd lesz.

5

5.
Valóban gyengeség, ha egy férfi kimutatja az érzéseit?

Nem az, de erről nem szívesen beszélek. J

6

6.
Mik azok a tulajdonságok, amik egy nőben igazán megfognak téged?

Engem barátnőmben az fogott meg, hogy meg tud nevettetni. Engem viszonylag nehéz, de neki sokszor sikerül.

7

7.
Szerinted mitől működik jól egy párkapcsolat?

Szerintem a humor nagyon fontos egy kapcsolatban, a közös nevetés. Mi nagyon sokat nevetünk együtt. Érdekes módon amint elkezd romlani egy kapcsolat, a nevetés az első dolog ami eltűnik belőle. Ami nagyon fontos még, hogy ne másszunk rá a másikra nagyon, hagyjuk, hogy legyen magénélete is. Extra fontos, hogy ne próbáljunk meg senkit átformálni a fejünkben létező ideálra, hanem őt szeressük, úgy amilyen.

8

8.
Van olyan ékszered vagy tárgyad, amihez nagyon ragaszkodsz?

Nem hordok ékszereket, mert ami nem illeszkedik pontosan a testemhez az idegesít, hogy lötyög, ami meg szoros, abban meg az idegesít, hogy szorít. Ráadásul nálam minél kevesebb elhagyható tárgy van, annál jobb.

9

9.
Ha külföldön tartanád az esküvődet, melyik országot vagy várost választanád?

Nem tartanám külföldön az esküvőmet. Viszonylag sok helyen jártam Európában és rá kellett jönnöm, hogy ennek az országnak is vannak olyan adottságai mint akármelyik másiknak, csak nincs kihasználva. Mondjuk igazából életemben először emiatt a kérdés miatt gondolkodtam el azon, hogy hol lenne ha nem itt, de nem találtam ideálisabb helyszínt. Nem vagyok romantikus típus, nem vágyom tengerparti mezítlábas esküvőre és nem szeretnék utána elsétálni a naplementébe, miközben barátnőm fátylát pacsirták viszik.

10

10.
Melyik tulajdonságodat szeretik leginkább a nők?

Erről a nőket kéne megkérdezni. :-)

10 +1

10. +1
Melyik Affianced karikagyűrűt választanád?

Nekem az Ether nevű karikagyűrű a kedvencem. Egyszerű, elegáns, semmi fölösleges flikk-flakk, mégis különleges. Igen, ezt még én is szívesen hordanám… :-)

10 +2

10. +2
Min dolgozol mostanában, hol láthatunk legközelebb?

Novemberben fejeztem be az első önálló estemet aminek november 27-én volt nagysikerű bemutatója. Ennek az estnek a felvételén rágom át magam jelenleg, hogy tudjam javítani a hibákat és már egy letisztultabb verziót láthasson a januári előadáson a nagyérdemű. Mindaddig fogom alkalomról alkalomra csiszolni míg végül Affianced ékszer minőségű nem lesz J

Ether - karikagyűrű

Gergő kedvence az Ether nevű karikagyűrű pár.