Tornyi Ildikó

Tornyi Ildikó – színész

Ildikó 1983-ban született, 2005-ben végzett a Színház -és Filmművészeti Egyetemen Marton László osztályába, majd a Vígszínházba szerződött. Filmjei: Társas játék, Állomás. Díjai: 2006-ban megkapta A Legígéretesebb Pályakezdő Díját, 2007-ben a Varsányi Irén-emlékgyűrűt, 2008-ban Junior Prima-díjjal ismerték el színészi munkáját.

1

1.
Emlékszel még az első szerelmedre?

Igen emlékszem. 15 éves voltam, a gimnáziumban történt, ő volt a drámatagozatos nagy tehetség, a Pisti. Nem tudom hogy lett vége a kapcsolatunknak, de nagyon jó buli volt! Ő volt az első akibe szerintem szerelmes voltam. Szép emlék Pisti, nagyon romantikusak voltuk, csókolóztunk a kolesz udvarán meg ilyesmi…

2

2.
Milyen vagy, mikor igazán szeretsz valakit?

Gondoskodó vagyok, kényeztetek, odateszem magam nagyon, de közben szabadságra vágyom, karakán vagyok. Veszekedős is, furcsán hangzik de szeretek veszekedni aztán kibékülni.

3

3.
Melyik a kedvenc romantikus filmed/könyved?

Igazából szerelem, az nagy kedvencem.

4

4.
Szerinted milyen egy igazán jó esküvő?

Sok ember kell hozzá, szeretem a nagy családot és a nagy baráti társaságot, mindenkinek ott kell lennie. Ez fontos esemény amit mindenkivel meg kell osztani. Kell a sok tánc, gyerekekkel, hangzavarral, de jó egy pár csendes hely is ahol a barátokkal lehet beszélgetni. Tehát intim és közös ünneplés. Nem árt egy kert, hogy a természetben lehessünk. A jó esküvőt hónapokkal előtte meg kell szervezni. Én úgy terveztem a saját esküvőmet mintha megrendeznék egy előadást. Láttam magam előtt mikor minek kell történnie, megszerveztem , hogy mindenkinek legyen feladata és így a családod meg a szeretteid is fontosnak érzik magukat és senki nem fog fölöslegesen idegeskedni és te magad is leveszed a terhet a válladról, hogy az egésznapod egy idegeskedés legyen.

5

5.
Kislány korodban hogy képzelted el a házasságot?

Úgy nőttem fel, hogy nagy családi élet volt körülöttem. Sok ember, hangzavar. Azt tartottam fontosnak, hogy meg kell találni magam a sokaságban és ez jó, én is ezt próbálom követni. Vannak konfliktusok de azokat meg kell oldani. Azt képzeltem hogy lesz 2 gyerekem és hogy nagyon mozgalmas, összetartó családom lesz, ami egy erős kötelék , és közben sok ember vesz minket körül.

6

6.
Mik azok a tulajdonságok, amik egy férfiban a legjobban megfognak?

Határozottság. Tudja, hogy mit akar. Most hogy kicsi gyerekünk van, az is érdekes hogyan bánik a gyerekkel. Az én párom iszonyatosan férfias és amikor a gyerekkel van, az is a szerelem része és nagyon fontos.

7

7.
Szerinted mitől működik jól egy párkapcsolat?

Kell új dolgokat mutatni a másiknak. Légy inspiráló. A házasságban fontos a logisztika, a szervezés, és az, hogy vannak nehézségek, és azokat meg kell oldani. Össze kell rázni az életet és kell idő egymásra. Sok munka és gyerek mellett ez komoly feladat. Talán túl praktikusan hangzik, de így gondolom.

8

8.
Van olyan ékszered, amihez egy szép emléked kötődik

A jegygyűrűmet hordom, születésnapomon lettem eljegyezve és rá egy évre pont a születésnapomon volt az esküvőnk. Színésznőként minden próbán és előadáson fel-le veszem, az elején persze elhagytam itt-ott és mindig az öltöztetők hozták utánam, aztán egy idő után a portás néni amikor mentem el a színházból megkérdezte: Ildike viszed a jegyűrűdet?

9

9.
Ha külföldön tartanád az esküvődet, melyik országot vagy várost választanád?

Párizsban biztos izgalmas lenne, de szerintem inkább tengerparton, Barcelona vagy valami mediterrán helyen.

10

10.
Mi az a tulajdonságod, amit a férfiak a legjobban szeretnek benned?

Odaadó vagyok szerintem.

10 +1

10. +1
Melyik Affianced eljegyzési gyűrűt vagy karikagyűrűt választanád?

Az Ornamentika karikagyűrűt választanám! Nem az a klasszikus, csillogó jegygyűrű tipus. Nagyon elegáns! Egyszerűen elegáns: nálam ez a kulcs.

10 +2

10. +2
Min dolgozol mostanában, hol láthatunk legközelebb?

2 stúdiószínpadi előadás van most, amiket nagyon szeretek, mindkettő a Vígszínház házi színpadán van, az egyik az Asszony a fronton, ami egy regény adaptáció, a nők elleni erőszakról sokat beszél a darab, a másik a Fátyol nélkül, a női nehéz sorsokról szól, iraki nőkről, akik megpróbálnak boldogok lenni, kemény és szívbe markoló előadás.

Ornamentika karikagyűrű

Ildi ízléséhez az Ornamentika karikagyűrűk állnak a legközelebb.